Vásárlási feltételek

1. A rendelés átvétel kétféleképpen történhet: személyes átvétellel, vagy futárszolgálatos házhoz szállítással. A fizetés mindkét esetben a könyv(ek) átvételekor történik.

2. Házhoz szállítás esetén a rendelés ellenértékét a futárszolgálat munkatársának kell odaadni készpénzben, a számlát a csomag tartalmazza. Személyes átvételnél a csomag átadásakor kell fizetni a pontos összeg átnyújtásával. Pénzváltásra nincs lehetőségünk, illetve visszaadni is csak előre egyeztetve tudunk.

3. Személyes átvétel esetén az átvétel helye: 1048, Budapest, Galopp u. 3. 1/1. (1-es kapucsengő) A személyes átvétel választása esetén 1 munkanapot követően átvehetővé válik a rendelés. Helyben vásárlásra nincs lehetőség, a termékek kiválasztása és megrendelése csak online felületünkön lehetséges. Pénzt nem váltunk, illetve visszaadni is csak előre egyeztetést követően tudunk. A személyes átvétel csak előre egyeztett időpontban lehetséges, amennyiben ezt az átvételi módot választotta, munkatársunk keresni fogja Önt telefonon.

4. Házhozszállítás esetén 3 munkanap alatt teljesítjük a rendelését. Ettől eltérő határidő esetén a rendelést követő 48 órán belül emailben vagy telefonon értesítjük a teljesítés várható időpontjáról. A házhozszállítást a DPD futárszolgálat közreműködésével intézzük. A DPD munkanapokon, munkaidőben szállít. Az adott napon belül pontos szállítási időpontot sajnos nem tudunk mondani, mert ez a DPD-futár útvonalától függ.

5. A házhoz szállítás díja: INGYENES

6. A szállítással kapcsolatos egyedi információkat kérjük, minden esetben közöljék a Megrendelő "Megjegyzés" rovatában. Hiányos, pontatlanul megadott szállítási cím esetén nem vállalunk felelősséget a rendelés házhoz szállítására!